Collectie van koffie

24,95

Aantal:

Hé koffieliefhebber, klaar om je dagelijkse bakkie naar een hoger niveau te tillen? Met onze handgemaakte koffiespecialiteiten maak je van elke slok een bijzonder moment. Of je nu net begint met het ontdekken van de wondere wereld van specialty coffee of al een echte kenner bent, ons assortiment biedt voor ieder wat wils.
Zo kun je op jouw manier genieten van de lekkerste koffiesoorten van over de hele wereld. En met onze Coffeebrewers zet je ook onderweg in een handomdraai een heerlijke kop koffie. Zo heb je altijd en overal je favoriete smaak binnen handbereik. Dus waar wacht je nog op? Tijd om jezelf, of een ander, te verwennen met een unieke koffie-ervaring!

specificaties

Het boekje van A6 formaat is erop gemaakt om (maar liefst) 52 van jouw proefervaringen van blond, dubbel, tripel, weizen, IPA, bruin of andere speciale bieren in vast te leggen. Zo kun je even vooruit.

materiaal

Het boekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en kan worden gesloten met het bijbehorend koord van gerecycled katoen. Want wij gaan niet alleen bewust met bier om, maar ook met het milieu.

verzenden / retourneren

Binnen 1 -2 werkdagen geleverd.

retail / relatiegeschenken

Wil jij graag onze collectie verkopen in jouw webshop of winkel? Of een pakket samenstellen voor een relatiegeschenk? Stuur ons een mail dan sturen we meer informatie op.

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.