Aanbieding!

peach green: tea-pop

Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €7,96.

Aantal:

Verfris Je Dag met Onze Peach Green Tea-Pops!
Ben je klaar om je thee-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met onze Peach Green Tea-Pops! Deze heerlijke, handgemaakte mix combineert de antioxiderende kracht van groene thee met de sappige, zoete smaak van rijpe perziken. Het resultaat? Een verfrissende, energieke thee die perfect is voor elk moment van de dag!
Waarom je deze Tea-Pops moet proberen:
– Rijk aan Antioxidanten: Groene thee is niet alleen een smaakbom, maar ook een krachtige bondgenoot voor je welzijn! Boordevol antioxidanten helpt het je lichaam beschermen tegen vrije radicalen, zodat jij je op je best voelt.
– 100% Natuurlijke Ingrediënten: Pure, levendige smaken van perzik en groene thee. Onze Tea-Pops zijn met de hand gemengd en bevatten alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Geniet van je thee zonder zorgen!
– Snel en Gemakkelijk: Geen gedoe! Elke tube bevat 8 Tea-Pops die in een handomdraai oplossen. Of je nu thuis op de bank zit, op kantoor werkt of onderweg bent, je hebt altijd een verfrissende, fruitige thee-ervaring binnen handbereik.

Dus waar wacht je nog op? Geef je dag een boost met onze Peach Green Tea-Pops en ervaar een revitaliserende, smaakvolle manier om van thee te genieten. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn! 

Probeer ze vandaag nog en ontdek je nieuwe favoriete thee!

specificaties

Het boekje van A6 formaat is erop gemaakt om (maar liefst) 52 van jouw proefervaringen van blond, dubbel, tripel, weizen, IPA, bruin of andere speciale bieren in vast te leggen. Zo kun je even vooruit.

materiaal

Het boekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en kan worden gesloten met het bijbehorend koord van gerecycled katoen. Want wij gaan niet alleen bewust met bier om, maar ook met het milieu.

verzenden / retourneren

Binnen 1 -2 werkdagen geleverd.

retail / relatiegeschenken

Wil jij graag onze collectie verkopen in jouw webshop of winkel? Of een pakket samenstellen voor een relatiegeschenk? Stuur ons een mail dan sturen we meer informatie op.

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.