Aanbieding!

passion fruit: tea-on-a-stick

Oorspronkelijke prijs was: €2,90.Huidige prijs is: €2,32.

Aantal:

Maak kennis met de Tea-Pop: jouw nieuwe favoriete manier om te genieten van thee!
Smaak: Passion Fruit

Ben je klaar om je theemomenten naar een hoger niveau te tillen? Met Tea-Pop haal je de natuur in huis in de meest smakelijke vorm! Deze schattige kristallolly’s zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feestje voor je smaakpapillen. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten zoals theebladeren, fruit, bloemen en specerijen, biedt elke Tea-Pop een explosie van smaak en gezondheid.

Waarom is Tea-Pop zo bijzonder?
– Gourmet in een hapje: Elke Tea-Pop is met liefde handgemaakt van zorgvuldig geselecteerde, verse ingrediënten. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen gezondheid en welzijn, zonder in te boeten op smaak.
– Eenvoudig en veelzijdig: Of je nu een warme kop thee wilt of een verfrissende ijsthee, deze kristallen lossen volledig op in zowel warm als koud water. Perfect voor elke gelegenheid!
– Ideaal voor elk moment: Of je nu een gezellige avond met vrienden organiseert, een uniek cadeau zoekt, of gewoon jezelf wilt verwennen, deze Tea-Pops zijn een geweldige keuze. & laat je proefnotities achter in theekrabbels!

Waar wacht je nog op? Gun jezelf en je vrienden deze heerlijke ervaring en maak van elke slok een moment om van te genieten. Cheers! 

specificaties

Het boekje van A6 formaat is erop gemaakt om (maar liefst) 52 van jouw proefervaringen van blond, dubbel, tripel, weizen, IPA, bruin of andere speciale bieren in vast te leggen. Zo kun je even vooruit.

materiaal

Het boekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en kan worden gesloten met het bijbehorend koord van gerecycled katoen. Want wij gaan niet alleen bewust met bier om, maar ook met het milieu.

verzenden / retourneren

Binnen 1 -2 werkdagen geleverd.

retail / relatiegeschenken

Wil jij graag onze collectie verkopen in jouw webshop of winkel? Of een pakket samenstellen voor een relatiegeschenk? Stuur ons een mail dan sturen we meer informatie op.

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.